Manteniment Informàtic Andorra a MaxtarSolutions

El manteniment informàtic és el conjunt d’accions i tècniques que es fan per mantenir el funcionament correcte dels equips informàtics i assegurar-ne la disponibilitat, la seguretat i el rendiment.

En què consisteix un manteniment informàtic empreses Andorra?

El manteniment informàtic es pot dividir en dues categories principals: el manteniment preventiu i el manteniment correctiu. El manteniment preventiu implica accions proactives per evitar falles i problemes futurs en els equips informàtics, com ara la neteja periòdica del maquinari, l’actualització del programari i la realització de còpies de seguretat. D’altra banda, el manteniment correctiu s’enfoca a solucionar els problemes que ja han sorgit, com ara la reparació de peces defectuoses, l’eliminació de virus o la solució de problemes de programari.

Manteniment d’ordinadors a empreses Andorra

El manteniment informàtic de vegades també inclou la gestió dels recursos informàtics, la configuració dels sistemes, l’actualització del programari, la monitorització del rendiment i la seguretat informàtica, entre altres aspectes. És important destacar que el manteniment informàtic no només s’aplica als ordinadors d’escriptori o portàtils, sinó que també s’aplica a altres dispositius informàtics com ara servidors, xarxes, impressores, dispositius mòbils, entre d’altres.

mantenimiento informático

Visita’ns a Carrer Doctor Nequi nº5 local 2 AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra)