Els nostres serveis

Tranquil si no ho veus aquí no vol dir que no et podem ajudar en el teu projecte. Segur que trobem una solució

Disseny web

Si vols realment ser visible i no perdre clients, has de ser a internet. Pots ser amb una web, una botiga en línia, xarxes socials o una aplicació. Nosaltres t’ajudem a trobar el millor compromís amb les noves tecnologies.

Assessorament

Un client satisfet val per dos, esperen ser col·laboradors durant temps, treballar amb confiança tots plegats per oferir el que realment necessites, solucionar els teus problemes tècnics.

Servei tècnic (SOFTWARE)

L’ordinador va lent, Windows no respon, el mac no inicia…. Ara més que mai és important tenir les eines informàtiques al dia.

 

Crypto Coin i Mineria

Assessorament, venda de material per minar crypto monedes, creació de wallet, rig… t’ajudem en tot el que necessitis per iniciar-te en aquest fascinant mon digital.

 

Xarxes socials

Les xarxes són cada vegada més present en el nostre dia a dia, vols una Fan page, perfil d’Instagram… et podem ajudar amb la creació i les estratègies a seguir.

Impresió 3D

Portem la teva imaginació a la vida real, amb impressió 3D, escaneig 3D. Formacions, maquines, recanvis, filaments i molt més…

 

Servei tècnic (HARDWARE)

Arreglar una avaria, millorar els components del teu equip informàtic o bé fer una màquina totalment nova al teu gust no ha sigut mai tan senzill, sempre amb transparència i 100% satisfació.

 

Venda al detall

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor, dapibus nisi. Donec vel lectus.